De instructeursopleiding van Timeless Art Of Riding

Vernieuwde opleiding: start april 2024, aanmelding mogelijk via e-mail of Whatsapp

Ben jij degene die niet alleen veel voldoening haalt uit het trainen van je eigen paard(en), maar ook uit het helpen van andere paardenliefhebbers? Voel jij dat de visie van TAOR bij jou past? En heb je er altijd al van gedroomd om ook zelf les te gaan geven volgens een paard vriendelijke methode? Kies dan voor de instructeursopleiding van Timeless Art Of Riding.

De instructeurs van TAOR staan voor trainen vanuit samenwerking, connectie en begrip.

Wat ga je leren?

In deze opleiding leer je alles over de basisbehoeftes van het paard en over wat het paard nodig heeft om fysiek, mentaal en emotioneel in balans te kunnen bewegen. Je leert over de basisbehoeften van de mens en hoe je de verschillen tussen paard en mens kunt overbruggen. Zo kun je in harmonie samenwerken en je dromen waar maken.

Het unieke van deze opleiding is dat je  leert vanuit verschillende methodes te werken om zo als instructeur goed aan te kunnen sluiten bij het paard en je leerling. Methodes zijn belangrijk, maar niet iedere methode past bij iedere combinatie.

Modules

Ben je enthousiast geworden over de opleiding en wil je meer informatie ontvangen of je aanmelden? Neem dan contact op via e-mail, Whatsapp of door te bellen naar +31(0)6 5733 3200

Timeless Art Of Riding

200+

Meer dan 200 paard-mens combinaties hebben hun paard succesvol opgeleid volgens de Timeless Art of Riding principes

Internationaal

Zowel in Nederland, België als Duitsland wordt de Timeless Art of Riding methode doorgegeven middels lessen aan passievolle ruiters en amazones.

30+

30 trainers opgeleid volgens de Timeless Art of Riding methode die door het hele land de visie van Timeless Art of Riding doorgeven.

Eigen wijze visie

De eigen ontwikkelde visie en methode op basis van Timeless Art of Riding met focus op zacht, begrip, respect en begrip voor het paard.

Klaargestoomd voor het instructeursvak

Als je deze opleiding hebt afgerond kun je direct aan de slag als instructeur. Je kunt je eigen bedrijf starten. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen Timeless Art of Riding. Zowel als instructeur, als persoonlijk. Je kunt met individuele lessen je level verhogen of  het 2e jaar van de opleiding volgen. Er zijn verschillende leuke verdiepingsmodules waar je uit kunt kiezen.

Maak kennis met de docenten

Marion Alblas oprichter en eigenaar TAOR, instructeur Acadenische Rijkunst, Instructeur Orun, Instructeur Paard begrijpen

Oprichter van Timeless Art Of Riding en succesvol opleider van paard, ruiter en andere instructeurs binnen Timeless Art Of Riding. Met haar eigen wijze, visie en liefde voor de samenwerking tussen paard en mens brengt Marion twee zielen dichter bij wederzijds begrip, respect en een liefdevolle samenwerking. 

Instructeur TAOR, (systemisch) paardencoach, gespecialiseerd in welzijn en voeding van paard en mens, eigenaar van Coelewij Coaching.

Vanuit haar visie, dat ieder mens en ieder paard de mogelijkheden in zich heeft om tot volle bloei te
komen, draagt zij op liefdevolle wijze bij aan de ontwikkeling van het paard, van zijn mens en van de
samenwerking, die ze verlangen, gebaseerd op verbinding, vertrouwen, gelijkwaardigheid en
verantwoordelijkheid.

Lydia Veen, TAOR instructeur, Freestyle rij-instructeur, Equine Assisted Coach, eigenaar van Equily.

Lydia is breed opgeleid instructeur en met haar bedrijf Equily geeft ze met passie en liefde les aan paarden en mensen. De combinatie van allerlei methodes en kennis geeft haar de mogelijkheid om te zoeken naar dat wat past bij het paard en zijn of haar mens. 

Praktische informatie

De opleiding begint april 2024. De verdere data worden binnenkort bekend gemaakt. Wil je nu al meer weten? Mail dan naar info@marionalblas.nl of app of bel naar 06-57333200

De opleiding bestaat uit 20 opleidingsdagen. Deze worden verspreid over een periode van een jaar en vinden plaats op vrijdag. Elke maand is er een opleidingsweekend. De rest van de tijd ben je thuis bezig met de theorie- en praktijkoefeningen. 

Het zal plaatsvinden in Brabant. Precieze locatie wordt binnenkort bekend gemaakt. Nu al meer weten? Mail dan naar info@marionalblas.nl of app/bel naar 06-57333200

De investering voor de opleiding is €3.509,- incl. 21% btw (€2.900 excl. btw). 

Opleidingsdagen zijn van 10:00 tot 17:00 uur. Huiswerk en trainen van jouw paard kost gemiddeld 10 uur per week, maar dat plan je in je eigen tijd in. 

Deze opleiding kan je alleen volgen met je eigen paard of pony. Alleen de eerste dag is zonder paard, alle andere dagen dien je jouw paard of pony mee te nemen naar de opleiding dag.

Er is plaats voor 9 deelnemers.

Leuk dat je je aan wilt melden. Je kan je aanmelden bij Marion Alblas door te mailen naar info@marionalblas.nl of te appen of bellen naar 06-57333200. Je ontvangt dan een inschrijfformulier.

Heb je vragen over de opleiding?

Heb je vragen over de opleiding, de inhoud van de opleiding, wat je er mee kan of wat je precies gaat leren? Neem dan contactop via de mail, app of telefonisch. Dan leg ik je graag alles uit.