Maak kennis met de Academische Rijkunst met de Starters Zet

Beginnen. 
* oude dingen loslaten
* opnieuw beginnen
* jezelf zien
* je paard of pony zien
* jezelf de tijd geven
* presteren kun je leren

Tja, dat zijn lastige dingen
We hebben te maken met mogelijkheden en onmogelijkheden, alhoewel ik altijd denk dat er ruimte is om in de onmogelijkheden ruimte te creëren voor mogelijkheden.

Maar dan is daar de angst, angst om:
* fouten te maken
* er niet meer bij te horen
* anders te zijn dan de ander
* niet bij jezelf durven te komen.

Lastig he, maar laat mij jou helpen om de mogelijkheden te creëren, ik ben er voor jou en jouw paard of pony. 

Daarom ontwikkelde ik de Starters Zet, een voordelig aanbod die jou de mogelijkheid geeft om samen met mij en je paard op ontdekking te gaan, kennis te maken met de Academische Rijkunst en mijn manier van lesgeven.

€70 korting

Ontdek voordelig of de Academische Rijkunst en mijn manier van lesgeven bij je past. Inclusief intake, 4 lessen, kaptoom en leadrope voor een goede start.

25+ jaar ervaring

Ik heb 25+ jaar ervaring in het lesgeven van ruiter en paard en 100'en combinaties geholpen in het trainen en de samenwerking.

Paardvriendelijk

Er is altijd tijd en ruimte om te luisteren naar de behoeftes van jou en jouw paard. Je moet het namelijk samen doen: jij én je paard.

Inhoud en tarief

  1. Een eerste kennismaking van 120 minuten waarin we kennis maken met elkaar, met jouw paard of pony, waarin ik samen met jou ga kijken naar wat er verbeterd mag worden (t.w.v. € 50,00)
  2. Een multikaptoom (t.w.v. € 220,00)
  3. Een leadrope (t.w.v. € 50,00)
  4. Vier lessen bij jou op locatie (t.w.v. € 300,00)

Dit alles samen voor €550,00 (i.p.v. €620), excl de reiskosten die ik mag maken om naar jullie toe te komen.

Meer dan de Academische Rijkunst

Ik benoem onder andere de Academische Rijkunst, maar ik ben, weet en leer je meer dan dat. De afgelopen 25 jaar leerde ik onder andere Bent Branderup & Marius Schneider, maar ik ben ook bekend met Centered Riding, Parelli, Chris Irwin van Irwin Insights en nog veel meer. En niet te vergeten: mijn eigen paarden, die net zo goed mijn leermeesters zijn als mensen. 

Met deze Starters Zet geef ik jou een ”zetje” in de rug: een gedegen basis in het rijden en/of grondwerk met je paard op een paardvriendelijke manier. Het paard krijgt de kans om te communiceren met jou, en jij werkt samen met je paard toe naar een sterk en gezond paardenlichaam.

De ervaring van: Willeke Dekens

Marion is een geweldige instructrice! Heb in een korte tijd al veel van haar geleerd over de communicatie met mijn paard, het gebruik van haar lichaam en hoe ik dat kan helpen verbeteren. Dat allemaal op een ontzettend paardvriendelijke wijze. Ze denkt erg met je mee en wil samen met je werken naar je doel. Ze geeft duidelijke opdrachten en oefeningen als huiswerk mee, zodat je ook zelf op deze manier verder kan. Ik ben ontzettend blij met de begeleiding die ik van haar krijg en kijk uit naar de lessen die nog komen!
Willeke Dekens

Wat heb je nodig?

Niet veel, vooral een open mindset en enthousiasme om aan de slag te gaan. En een paard wat in ieder geval in de stap wat kan doen. 

Ik kan lesgeven in een bak, paddock of weiland, dus ben niet gebonden aan een binnenbak. Kent je paard nog niets? Geen probleem, dan beginnen we daar mee.

Kennismaken en uitproberen?

Ben je benieuwd wat de Starters Zet voor jou kan betekenen? Wil je gebruik maken van deze aanbieding? Of heb je nog vragen?

Stuur me een bericht via Whatsapp, mail of Facebook, dan hebben we contact.