Paard in training

Loop je tegen grote uitdagingen aan met je paard, kom je er samen met je paard niet meer uit of wil je jouw paard een gedegen vriendelijke basis meegeven? Dan is het mogelijk om je paard volledig in training te zetten bij mij.  

Je paard komt op de fijne trainingslocatie te staan op basis van vol pension waar ik gedurende een bepaalde periode met hem of haar aan de slag ga. Trainingspaarden behandel ik net zoals mijn eigen paarden: we werken doelgericht op een liefdevolle manier op basis van kennis en kunde, begrip en samenwerking. 

Afhankelijk van jouw wensen en behoeftes als eigenaar bepalen we hoelang jouw paard op de trainingslocatie in Arnhem staat. Ik vind het belangrijk om jou als eigenaar nauw te betrekken bij het proces, het is immers jouw paard en jullie moeten het daarna ook samen kunnen.  

Omdat een trainingstraject geheel persoonlijk is voor jou als eigenaar, maar ook per paard verschilt, kan je meer informatie aanvragen over dit traject via het contactformulier. Ik beantwoord met liefde je vragen zodat jullie weer samen verder kunnen.