Online les

Online lessen zijn een uitkomst, want jij kan veilig in de vertrouwde omgeving lessen en ik help jou vanuit mijn eigen huis met nieuwe input, oefeningen en hulp. Dat maakt online lessen extra voordelig, maar net zo effectief!

Direct vragen of een afspraak maken? Stuur een appje naar +31 (0)6 57333200 of een mailtje naar info@marionalblas.nl

Voordelig tarief

Een online les duurt 30 minuten. Je betaalt €35,- incl. btw. 30 minuten lang gaan we aan de slag met nieuwe input en oefeningen.

25+ jaar ervaring

25+ jaar ervaring in het lesgeven van ruiter en paard zorgt ervoor dat ik ook online kan zien wat jij en je paard nodig hebben.

Paardvriendelijk

Er is altijd tijd en ruimte om te luisteren naar de behoeftes van jou en jouw paard. Zowel in de live als online lessen.

Hoe werkt het?

Eigenlijk net zoals met een gewone les, maar dan online. Via videobeeld zie ik jou en je paard en via een oortje horen we elkaar. Daardoor kan ik jou precies meegeven wat je op dat moment nodig hebt, en jij kan aangeven waar je behoefte aan hebt. Van te voren bespreken we het doel van de les en waar jij tegenaan loopt. Uiteraard anticiperen we op wat er dat moment naar de oppervlakte komt. 

Ik ga er wel vanuit dat jij en je paard al warm gestapt zijn (tenzij dat hetgeen is waar je les op wilt krijgen). Dan kunnen we de volle 30 minuten gebruiken voor nieuwe oefeningen en input. 

Online les voor slechts 35,-

Online lessen zorgt voor minder reiskosten en minder reistijd. En dat zorgt voor weer een voordelig tarief. Voor een online les van 30 minuten betaal je €35,- incl. btw. Wil je eerst kennismaken of sparren of een online les iets voor je is? Neem dan contact met me op via Whatsapp of e-mail. 

Nienke

Ik heb nu al een aantal maanden online les van Marion tussen de “live” lessen door. Ik vind het een hele uitkomst en een fijne manier van lesgeven. Je krijgt direct 1 op 1 in je oor gefluisterd wat je moet doen waardoor de communicatie heel goed verloopt en je jezelf direct kan corrigeren. En ook als je iets niet helemaal begrijpt neemt ze ook de tijd om alles rustig aan je uit te leggen. En na 1 online les al direct een groot verschil! Marion communiceert duidelijk en geeft goed huiswerk mee waar je zelf mee aan de slag kan! Marion is ook heel eerlijk en als iets niet lukt zoekt ze naar een andere oplossing in tegenstelling van andere instructeurs die ik heb gehad. Ik ben erg blij en ben benieuwd waar de toekomst mij en mijn paarden gaat brengen!
Nienke
Lest met haar paard zowel online als live

Wat heb je nodig?

Voor een online les heb je 4 dingen nodig:

1. Een statief (of iets anders creatiefs) voor je telefoon. 

2. Een telefoon met internetverbinding of genoeg data.

3. Skype

4. Draadloze oortjes

Kennismaken en uitproberen?

Online lessen zorgt voor minder reiskosten en minder reistijd. En dat zorgt voor weer een voordelig tarief. Voor een online les van 30 minuten betaal je €35,- incl. btw. Wil je eerst kennismaken of sparren of een online les iets voor je is? Neem dan contact met me op via Whatsapp of e-mail.