Hoe train je je paard vriendelijk, begripvol en met een duidelijke communicatie?

Het is soms niet makkelijk om te trainen naar een doel terwijl je zelf lerende bent, jouw paard lerende is en je ook nog samen aan het leren bent om op de meest vriendelijke manier te trainen. En dat is niet erg, want daar kan ik je mee helpen!

Bekijk hieronder welke manier van leren het beste bij jou past. Is dat een privéles, groepsles of misschien wel een trainingsweekend? Neem contact op via het contactformulier en dan help ik je graag naar die vriendelijke en begripvolle samenwerking met je paard. 

Super fijne ervaring met Marion! Ze neemt de tijd voor jou en je paard. Is heel duidelijk met de uitleg! Niks is te gek en de begeleiding die je krijgt is ontzettend waardevol. Mijn pony zegt op alles “NEE” en samen met Marion zijn we al een heel stuk verder gekomen! Erg dankbaar voor de fijne lessen!

Foto Nienke Bakker

Nienke Bakker

5/5

Voelen en ervaren bij de leermeester(es) Evito of Leila

Wil jij van de unieke kans gebruik maken om lessen te volgen met Evito of Leila, mijn eigen paarden? 
 
Evito is een zeer goed geschoold paard en Leila is een geweldige pony die uitstekende feedback geeft als je iets vraagt. Lessen bestaan uit grondwerk, werk aan de hand en/of longeren.
 
De lessen worden door mijzelf gegeven te Manderveen. Wil je meer weten of een afspraak inplannen mail dan naar info@marionalblas.nl of app naar 06 57333200
 
Zowel Evito als Leila worden zo natuurlijk mogelijk gehuisvest,  verzorgt en getraind. Wij volgen voornamelijk de leer van de Academische rijkunst met de nadruk op zacht maar duidelijk, houding, ademhaling, ontspanning, anatomische verantwoorde training voor mens en paard.

Van les op locatie tot aan online lessen, er is veel mogelijk.

Ik vind het geweldig om paard en ruiter intensief te begeleiden tijdens een uur les. Dat kan op locatie, maar tegenwoordig ook online. Een uur lijkt soms kort, maar we vullen het uur altijd in op een manier die voor jou en je paard plezierig is en zodat jij daarna weer enkele weken vooruit kan. 

52967868_2643412082340099_222459574853042176_n

Privé- en groepsles

Ik kom graag op locatie om jou en je paard les te geven. Ook is het mogelijk om een groepsles te boeken, waardoor je de kosten kan delen. Ik hou ervan als we tijdens de les stappen kunnen maken, maar vooral dat jij en je paard weer een paar weken zelf vooruit kunnen!

cropped-22309095_1149709185129783_6949314755026198268_n.jpg

Online training

Ook kan je bij mij terecht voor een online les. Dat kan handig zijn als je vanwege de coronamaatregelen geen bezoek mag ontvangen op stal óf als je eerder dan gepland al  feedback wilt ontvangen. We kunnen snel schakelen en ik zie alles, ook op een schermpje!

Ben heel blij met Marion, zei kwam in ons leven toen het lichamelijk en geestelijk erg slecht ging met mijn paard. Ik heb nu een totaal ander paard en we begrijpen elkaar veel beter waardoor alles veel makkelijker en rustiger gaat. Ook leer ik erg veel over de correcte bewegingen en balans van een paard en ik merk dat mijn paard met veel lichamelijke ongemakken met sprongen vooruit gaat!

Ik raad iedereen, die hun paard lief is, Marion echt aan!
Zij werkt met heel veel rust respect en begrip naar paard en mens!

Maria Kunst

5/5

Misschien is een trainingsweekend iets voor jou?

Selma en Marisa

Trainingsweekend

Tijdens een trainingsweekend ben jij twee dagen lang intensief aan het leren, samen met je paard! Je maakt grote stappen en jullie kunnen daarna met een dosis vol inspiratie weer vooruit. 

Volg jij de
TAOR Community al?

Kan je niet langer wachten om aan de slag te gaan met je paard? Op Facebook hebben we een unieke TAOR Community waarin ik regelmatig oefeningen post en uitleg geef over bepaalde oefeningen. Uiteraard blijf je als eerste op de hoogte van nieuwe events, clinics, lezingen en workshops. 

Kom eens kijken, ik kijk er naar uit om je te ontmoeten!